Heren knippen in Uithoorn kapper

Over ons

Hoe is het gekomen?

Ismael is voor veel klanten geen onbekende in de kapsalon gevestigd aan de Koningin Julianalaan 47 te Uithoorn. Men zal dan ook niet al te  verbaasd zijn om te vernemen dat de kapsalon sinds april 2013 van eigenaar is veranderd. De nieuwe eigenaar is Ismael Güzel hodn Kapsalon Smile.

In het kort Wie ben ik? Mijn naam is Ismael Güzel. Ik ben geboren en getogen in Turkije. Ik heb zo’n  16 jaar in mijn geboorteland gewerkt en dus heel veel werkervaring opgedaan. Toen ik in Nederland aankwam heb ik in diverse kapsalons gewerkt en nu vind ik het tijd om met mijn opgedane ervaringen mijn eigen salon te beginnen.

Met het beginnen van zijn eigen kapsalon wil Ismael samen met zijn collega Sharon,  proberen om van de kapsalon een succes te maken.

De prijs-kwaliteit verhouding is heel goed op elkaar afgestemd. Er wordt gewerkt met kwaliteitsprodukten, zoals Goldwell.

In de kapsalon Smile kunnen zowel dames, heren als kinderen voor alle haarbehandelingen tegen zeer aantrekkelijk prijzen terecht, zonder afspraak. Voor kinderen geldt een leeftijdsgebonden tarief.

Uw kunt van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 bij Kapsalon Smile terecht.

Graag zien wij u binnenkort in onze kapsalon!

Kapsalon Smile

Koningin Julianalaan 47 1421 DA  UITHOORN

Kapsalon Smile Koningin Julianalaan 47 1421 DA UITHOORN
Kapsalon Smile Koningin Julianalaan 47 1421 DA UITHOORN